At mørne kød i en øllage er en effektiv måde til at få saftigt kød. Giv kylling en halv til en hel time, og du vil mærke forskellen.
Det bliver ofte bedst om du tager en udbenet kyllingelår. Men det tager lidt tid, og jeg brugte kyllingebryst. Når du marinerer det, bliver det fortsat godt!
Ha en fortsat god varm sommer!
Til kyllingen vil det passe godt med en pilsner eller pale ale. Se her hvordan øl og mad passer sammen
Citron Peber Kylling i Øllage med Mango Salsa
Ingredienser
- 1 spsk salt
- 1 tsk salt du skal bruge begge
- 6 stk kyllingebryst kan også bruge udbenede kyllingelår
- 0,33 l Brown Ale
- 2 spsk citronskal
- 2 tsk friskkværnet peber
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk Olivenolie
Mango Salsa
- 1 stk mango stor i terninger
- 1/2 stk Løg hakket
- koriander hakket
- 1 stk rød peber hakket
- 1 stk jalapeno hakket
- 1 tsk citronsaft
- 1/2 tsk salt
Sådan gør du
- Samle alle ingredienser
- Læg kyllingbrysterne i en skål, drys på begge sider med 1 spsk salt. Hæld øl over så det dækkes, og afkøles i 30 minutter til 1 time
- Rør sammen de resterende 1 tsk salt, citronskal, peber og hvidløgspulver i en lille skål
- I en mellemstor skål blander du mango, løg, rød peber, jalapeno, koriander, citronsaft og salt
- Fjern kyllingen fra skålen med øl. Skyl og tør de
- Gnid kyllingen på alle sider med citron peberblandingen.
- Grill de på medium varme. Du kan også bruge en gril stegepande
- Server kyllingen med mangosalsa
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer