Før hvert VM i fodbold kommer det mange spådomme om hvordan det ender. Blæksprutte og andre dyr er kendte for sine spådomme.  Det er useriøst.

Den populære blækspruttegætter fra sidste VM

Hvad om man bruger ratings de forskellige landes øl har fået på Untappd? Det må være mere relevant. Hvordan vil det så ende i Danmarks gruppe?

Australien vinder knebent foran Danmark, med Frankrig og Peru et stykke efter.  Helt modsat den useriøse FIFA rankingen som har Frankrig foran Peru, Danmark og Australien

Hvilken videnskabelig metode har vi brugt?  Her er nogle af de underliggende faktorer.

Hvilken stil passer til de forskellige positioner på banen?
Målmand:  Vi har valgt en stor, stærk øl med fylde og autoritet – Porteren
Forsvar:  Vi har valgt en stabil, sikker og rimelig stærk øl – Brown ale/belgisk ale
Midtbane: Vi har valgt en blomstrende øl med stor bredde og uforudsigelighed IPA
Angreb: Vi har valgt en let og hurtig øl – Lagerøllet.
Spillerne er fundet under disse typer som specificeret på Untappd.

Formation:
Vi har valgt en standard 4-3-3 formation.  Men det som gør forudsigelsen lidt mere besværlig er at træneren kan skifte under vejs.  Danmark har haft succes med variationen 4-4-2 som vil give større generel styrke, men vil det svække angrebet?  Mens Perus måske eneste chance er måske at overraske med en formation som 4-2-3-1.

Danmarks VM-hold baseret på Øl-rankings. Vi må satse på Mikkeler og To Øl!

Danmark har den største stjernen af alle hold på målmandsposten med Mikkelers Beer Geek Vanilla Shake Barrel Aged Bourbon.  Karakteren er hele 4,47.  Ude på banen har Australien den største stjerne med Tusk fra Feral Brewing Company. Det er en IPA Imperial/Double med en karakter 4,23.  Det svageste led er German Pilsners Premium Lager fra Cerveza Candelaria med en karakter 3,43.  Det ser dårlig ud med angrebet til Peru, da de har to med karakteren 3.43.

Så hvordan er styrkeforholdet mellem holdene?

Dette gør at Pulje C ender på denne måde.

Så det ser godt ud for at Danmark kommer sig videre til 1/8 finalen!

Jeg har lavet en analyse af den første kamp, hvor jeg tror Danmark vinder 3-0!  Du kan se hele analysen i vor quiz hvor du kan gætte resultater og vinde en T-shirt fra vor Ølshirtkollektion! Du må starte quizzen for at se analysen.

Du kan tage quizzen her.