Tæt på flere af disse ofte victorianske pubs ligger Holborn Whippet som ligger på Sicialian Avenue. Du finder hverken sicilianske lommetyve eller mafiabosser som navnet antyder, men en lille intim ølbar. Et godt alternativ om du er lidt træt af det gamle.

Øl, Mad og Folk

Vores tidligere ture til London har det været fokus på de gode unikke engelske pubs som har stået på vores interesseliste.  Dette har vi skrevet om på vores søsterblog – gule gardiner og klassikere.  Der lavet vi en pubcrawl med de gamle genuine pubs i London.  Fantastiske pubs.  Tæt på flere af disse ofte victorianske pubs ligger Holborn Whippet som ligger på Sicialian Avenue. Du finder hverken sicilianske lommetyve eller mafiabosser som navnet antyder, men en lille intim ølbar. Et godt alternativ om du er lidt træt af det gamle.

Jeg har haft en forkærlighed for Ø-barer, og her ser jeg det første Ø-fadølsanlæg.  I midten af lokalet er der en gammel søjle, skorsten eller lignende.  Den er muret op med teglsten, og på disse er det sat små delikate ølhaner i messing. På næsten alle sider – rundt hele baren.  Fantastisk!  Over dette er tavlen med information i kridt. Kan det blive mere unikt?  De har totalt 16 øl på hanerne – 10 på fad og 6 caske ales.  En god variation af kendte, og de lokale bryggerier.

I barlokalet er det flest siddepladser langs vinduerne ut mod gaden, samt at stort stå og mingle område. Vi går i sidelokalet med høje træborde og stole.  På væggene er der flotte tegninger af det gamle arbejderliv i London.

Vi kom der tidlig eftermiddag torsdag, uden for mange mennesker.  Men det var en god stemning og Holborn Whippet kommer langt op på kåringer af ølbarer i London.

4 god ømf’er herfra

%

Unik

%

Øludvalg

  • Hyggestemning 75% 75%
  • Personale og service 95% 95%

%

Velsmagende

Se vores guide ølbarer her

Se også vor søsterblog Gulegardiner og Klassikere som anmelder værtshuse