DET er beskrivelsen af hvordan du føler dig når du har været på Husmanns.Altså en lykkelig optimisme med en flair af ungdom og livskraft!  Er det maden, øllet eller snapsen som giver denne følelse?

Øl, Mad og Folk

 

 

Husmanns Vinstue var min introduktion til kælderbeværtninger og frokostrestauranter.  Det var kærlighed ved første øjekast. Man går ned ad trappen og et hyggeunivers åbner sig. Man bliver bare glad af de blankmalede gule vægge med de grønne karme.  Hvis man søger på farver, står gul står for glæde, lykke, optimisme, idealisme og fantasi og grøn står for sundhed, held og lykke, fornyelse, ungdom og livskraft.  DET er beskrivelsen af hvordan du føler dig når du har været på Husmanns.  Altså en lykkelig optimisme med en flair af ungdom og livskraft!  Er det maden, øllet eller snapsen som giver denne følelse?

Maden smager fantastisk og er 100% hjemmelavet, med generøse portioner. De har en unik signaturret. Deres ristede røgede ål er fantastisk.  Det findes ikke en lignede ret i hele Danmark.  Unikt og velsmagende! Lammet og gammelosten er også retter som er laaaaaaangt over gennemsnittet.

Er du og dine venner sultne – kan I jo bestille (på forhånd) en herrefrokost på kun 12 retter.  Tror man føler held og lykke efter den!

Det er ikke en ølbar vi er inde – men det er lidt den udvidede Carlsberg menu.  Her er det store muligheder for forbedring!  De fantastiske retter forlanger næsten at blive fremhævet af bedre øl!

Tjenerne er fantastiske.  De har erfaring og glimt i øjet.  De er gode til at fortælle anekdoter og få os til at grine.  De ved hvordan de skal sælge varen.

For nogle år siden, bragte jeg en journalist fra Vi Menn i Norge hit. Her blev grundlaget lagt for en fantastisk aften i Københavns ølverden lagt. Han var helt vild med ålen. Senere har vi haft nogle fantastiske familefrokoster her.

 Det bliver fem glade, lykkelige optimistiske ØMF’er med med ungdom og livskraft herfra

 

 

5 ømf

Se menuen her

 

  • Hjemmelavet mad 100% 100%
  • Præsentation af mad 90% 90%

%

Øludvalg

  • Hyggestemning 75% 75%
  • Portionsstørrelse 90% 90%
  • Personale og service 95% 95%

%

Velsmagende

Se vores guide til flere af Københavns frokostrestauranter her