Hvad om vi tager i sommerhus og strukturerer vor bogide? Dette kommer ud fra det blå en aften fra min hustru. Vi har talt lidt om bogen frem og tilbage over tid, men det var der bare snak eller en reel ide? Det høres fantastisk ud, siger jeg. Hun har lånt et hus oppe ved det naturskønne Råbjerg Mile.

samlet

Jeg går på biblioteket og låner den research litteratur vi ikke har hjemme. Samtidig køber vi masse papir, post-it, tusser og tape. Vi pakker bilen og tager afsted. Råbjerg Mile og Skagen er bare et fantastisk naturområde, og ikke mindst inspirerende.

Klar til arbeid

Vi tager ind til byen for at købe ind til vore 3 dage. Å, ja, det ligger også et bryghus i Skagen – vi må ind at smage på varerne. Selvfølgelig kun for inspiration. Det er næsten for hyggelig, men vi klarer at rive os løs, og komme til huset.

Simremad

Simremaden bliver sat over, billederne på væggene må vige for våre blanke papir. Så kaster vi os over opgaven. Ideer vi allerede har bliver strukturerede, og nye ideer bobler op hele tiden. Vi kaster os over bøgerne for at finde belæg for det vi taler om. 6 timer bliver det til første aften, papirerne bliver fyldt op, grundlaget fyldes op, og denne aften er vi meget inspireret af egnsretter.

Inspirationen

Fyldt af indtryk går vi i seng. Lørdag starter vi med luft på Grenen. Den er dejlig og det er rigtigt meget af den. Vi får også fastsat hvor ruten skal ende. Tilbage i huset fortsætter vi hvor vi slap, og vender ideer om budgetter og finansiering. Timerne løber af sted.

Sidste dag starter vi med bjergvandring på de skallede bjerge i Råbjerg Mile. Fantastisk område, og vi får inspiration til vor rejseblog aldrigsur.dk. Tilbage i huset er der opsummering samt lave en handlingsplan. Alle papirruller vi havde med er brugt op! Fantastisk.

resultat montage

Det har været en fantastisk kickstart for projektet og en dejlig motivation når hverdagen melder sig.