Efter å ha lavet den eksklusive og opgradererte fiskebudding har jeg her en lille opskrift du kan bruge den dejlige fisk til.

Hvad med et smørrebrød? Rist et landbrød eller surdejsbrød. Steg så fiskebuddingen gylden. Smør remoulade på brødet, læg blommetomater, fiskebudding og salat -krydr med lidt paprika- og karrypulver – og voila – du har et lækkert smørrebrød.

Til fiskebuddingen kan du tage en af de nye dejlige pilsnere som har kommet på markedet. Se hvordan øl og mad passer sammen her.

Fiskebudding smørrebrød

Dejlig sundt smørrebrød
5 fra 3 stemmer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Forret, Frokostret
Køkken Norsk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 8 skiver øl- og fiskebudding Se opskriften her på siden
  • 4 skiver landbrød ristet
  • 4 stk blommetomater i skiver
  • 1 pk remoulade gerne hjemmelavet
  • salat
  • paprikapulver
  • karrypulver

Sådan gør du
 

  • Samle alle ingredienser
  • Øl- og fiskebuddingen skal være i skiver på ca 2 minutter. Steg de gyldne på begge sider i en pande
  • Rist brødet
  • Server - remoulade, blommetomater, fiskebudding og salat. Drys lidt paprika- og karrypulver på toppen
Keyword Fisk, Madretter med øl
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var