Hvis du ikke vil bruge hele dagen i køkkenet når du skal have kalkun, er dette retten for dig. Krydderiet giver den en frisk smag, samtidig som det bliver en flot farve.
Den smager fantastisk med tilbehøret Makaroni og Ost eller en sauce.
Anbefalet øl til Kalkunen er en Brown Ale. Prøv det! Svaneke, Jacobsen og Thisted laver alle gode Brown Ale. Læs mere om hvordan øl og mad passer sammen her:
Ølkrydret ahorn kalkunbryst med sauce
En dejlig krydret ret, som er hurtig og nem at lave.
Ingredienser
- 3 spsk ahorn sirup
- 3 spsk Porter
- 1 spsk Olivenolie
- 2 tsk Spidskommen
- 1 tsk salt
- 1 tsk tørret oregano
- 1 tsk røget paprika
- 1/2 tsk tørret koriander
- 1/2 tsk Cayennepeber
- 1,2 kg kalkunbryst 2 stk på ca 600 gram hver
Sådan gør du
- Find frem alle ingredienser
- Forvarm ovnen til 225 grader, eller endnu bedre tænd grillen på høj varme
- Bland de 9 første ingredienser sammen.
- Vend kalkunbrysterne i marinaden, og lad den marinere i stuetemperatur i 20-30 minutter.
- Læg de på grillen eller steg i ovnen til de får en kernetemperatur på 68 grader i den tykkeste del.
- Lad den hvile i 10 minutter, før du skærer den i diagonale skiver
- Server med en salat, sauce eller helst med Makaroni og ost tilbehøret vi har her på siden.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer