Taphouse var en banebryder da den åbnet. De lavede en atmosfære i sin bar, samtidig som de kom med hele 61 haner med dejlig skummende drik. Et klart koncept som blev en instant hit.

Øl, Mad og Folk

 

Taphouse var en banebryder da den åbnet. Den gang var det så vanlig med godt øl på værtshuse og barer, at nogle lavede nogle kliniske lokaler med 10-12 haner og kaldte det en ølbar.  Omgivelserne skulle ikke forstyrre i oplevelsen og sanserne om det gode øl. Det var første bølge af ølbarer, sammen med nogle små dedikerede ølbarer, drevet af dybt engagerede entusiaster

Så kom Taphouse med et nyt koncept.  De lavede en atmosfære i sin bar, samtidig som de kom med hele 61 haner med dejlig skummende drik. Et klart koncept som blev en instant hit. De kliniske ølbarer har gået nedenom og hjem, men Taphouse lever i bedste velgående.  Det har kommet så mange nye ølbarer den seneste tid, så vi går for at se hvordan de går med Taphouse.

Når man kommer op trappen, holder de fast i sit koncept.  Det rå og urbane.  Gulvet er i betong, og på vægge er det gamle jernbanesveller som bygger op om det industrielle indtryk. Det er de samme træbænke langs vægge med store træborde i hjørnerne. Baren er bygget op af de samme jernbanesveller, og vi kan stå mange langs baren, da den er stooooor.  Det er vakkert at se de 61 ølhaner i 2 rader på væggen.  Over hanerne er der store TV-skærme med øludvalget

Øludvalget er godt, naturligt nok.  Med 61 haner så kan de vise en bredt udvalg, og det gør de. Hver gang jeg kommer finder jeg nye spændende øl jeg ikke har prøvet fra, ofte fra nye spændende bryggerier.

Det er stort set hyggeligt at komme til Taphouse, og det er ølentusiaster i alle aldre og kropsformer som kommer hit.  Når det er mange mennesker, kan de i baren miste lidt af oversigten, og servicen kan blive lidt frustrerende.

Taphouse får reddet i land 5 ømf’er selv med lidt hanglende service

%

Originalt

%

Øludvalg

  • Hyggestemning 75% 75%
  • Personale og service 50% 50%

%

Velsmagende

Se vores guide ølbarer her

Se også vor søsterblog Gulegardiner og Klassikere som anmelder værtshuse