Sommer og grill er fantastisk! Det bliver ikke en fuldkommen grilloplevelse uden godt tilbehør.

Pas på at smørret er godt blødt før du begynder at piske. Du skal piske en godt stund før alt øl er kommet ind i smørret. Jeg brugte Ghost Chili Klaus fra Midtfyns Bryghus for at forstærke chilismagen. En IPA passer også godt til dette smør

Dette smør smager fantastisk på majs, men også på din bøf.

Prøv det!

Chili ølsmør
Print Recipe
Smagfuldt chilismør til din grillmad
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 1 time
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 1 time
Chili ølsmør
Print Recipe
Smagfuldt chilismør til din grillmad
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 1 time
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 1 time
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle alle ingredienser. Smørret skal have stået ud så det er godt og mygt
  2. Bland alle ingredienser og pisk godt sammen, til alt er godt blandet sammen
  3. Rul sammen til en pølse i plastfilm, og lad det stivne mindst en time i køleskabet
  4. Kan bruges på majs eller anden grillmad
  5. Server!
Del denne opskrift