Ristede løg er godt. Kan ølristede løg blive endnu bedre? Svaret er ja! Øllet giver en dybde til smagen. Jeg brugte en ale – Moonshine fra Midtfyns Bryghus.

Her koger vi op løg, og lader de blive bløde i den varme lage. Vær tålmodig!

Jeg har brugt den til at bygge min hakkebøf i ølsovs, men den kan bruges på alt du bruger ristede løg til.

Ølristede løg
Print Recipe
Ølristede løg
Print Recipe
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Samle alle ingredienser
  2. Skær løg i skiver på 0,5-1 cm Del ringene fra hinanden
  3. Kog op øl og salt. Når det koger slukker du for blusset og lad løgene stå i minimum en time. For at blive bløde stod mine 1 t 20 min. Du kan evt lade blusset stå på 2, for at det skal hurtigere.
  4. Varm olien til 160 grader
  5. Sigt øllet fra og vend de bløde løg i hvedemel.
  6. Fritér løgene i olien indtil de er gyldne og sprøde
  7. Server!
Del denne opskrift