En af grundene til jeg laver Pulled Pork er at jeg kan bruge resterne til PPP – Pulled Pork Pizza – verdens bedste pizza. Dette er en variant som er PØPP – Pulled ØlPork Pizza. Hurtig og god aftensmad.

Madspild er ikke godt – og dagen efter at have spist Pulled Ølpork. Gør jeg det nemt. Jeg køber en færdig Pizzabund (du må selvfølgelig lave din egen om du vil), bruger resterne af den spicy grillølsauce. Skærer en løg i tynde skiver, drysser revet ost over, sætter i ovnen, og voila du har PØPP.

Smagfuld og god! Kan ikke blive bedre! Prøv selv!

Pulled Ølpork Pizza - PØPP

Den bedste pizza
No ratings yet
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 20 min
Ret Hovedret
Køkken Italian, Italiensk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

 • 400 g pizzabund færdig eller hjemmelavet
 • 3 dl grillsauce gerne den hjemmelavede Spicy Ølgrillsauce
 • 3-400 g pulled ølpork
 • 1 stk Løg skåret i tynde skiver
 • 200 g revet ost

Sådan gør du
 

 • Rul ud pizzabunden
 • Smør på grillsauce
 • Læg på pulled ølpork i et jævnt lag
 • Læg på løg
 • Strø ost over
 • Steg i ovnen efter instruktionerne til pizzabunden. (ca 200 g - i 10-15 minutter
 • Server!
Keyword Madretter med øl, Svin
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var