Øl. Mad og Folk

Ruskomsnusk er en let og frisk sommerret.  Når kartofler, ærter og gulerødderne er modne, bliver de hædret af fynboerne med Ruskomsnusk.  Det er en blanding af suppe og grød.

Vi handlet de friske ingredienser ind i torvehallerne i København. Dejlige ferske grønsager. Det røgede flæsk vi købte der inde, er nok det bedste vi har smagt.  Totalt set var dette den friskeste og bedste ret vi lavet på vor store egnsretdag.  Den laver vi igen

Øl, Mad og Folk

Et kært barn har mange navne.  På Sjælland kaldes den Amagergryde og i Sønderjylland kaldes det Snysk

Kan nydes sammen med en kold pilsner eller IPA.  Se hvordan man og øl passer sammen her.

 

Øl. Mad og Folk
Ruskomsnusk fra Fyn
Print Recipe
En let og dejlig sommerret fra Fyn
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 10 min
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 10 min
Tilberedningstid
30 minutter
Øl. Mad og Folk
Ruskomsnusk fra Fyn
Print Recipe
En let og dejlig sommerret fra Fyn
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 10 min
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 Personer 10 min
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Find frem alle ingredienser
    Øl, Mad og Folk
  2. Skær kartoflerne, gulerødderne og ærterne (med bælgen på) skæres i passende terninger
    Øl. Mad og folk
  3. Grønsagerne koges i mælk indtil de er møre og kartoflerne kogt ud
    Øl, Mad og Folk
  4. Flæsket steges. Du vælger selv om det er i terninger eller skiver,
    Øl, Mad og Folk
  5. Drys persille over og den spises af dybe tallerkener.
    Øl, Mad og Folk
Recipe Notes

Efter inspiration fra Bogen Fynske Egnsretter af Lissy Rasmussen

Del denne opskrift