Øl. Mad og Folk

Ruskomsnusk er en let og frisk sommerret.  Når kartofler, ærter og gulerødderne er modne, bliver de hædret af fynboerne med Ruskomsnusk.  Det er en blanding af suppe og grød.

Vi handlet de friske ingredienser ind i torvehallerne i København. Dejlige ferske grønsager. Det røgede flæsk vi købte der inde, er nok det bedste vi har smagt.  Totalt set var dette den friskeste og bedste ret vi lavet på vor store egnsretdag.  Den laver vi igen

Øl, Mad og Folk

Et kært barn har mange navne.  På Sjælland kaldes den Amagergryde og i Sønderjylland kaldes det Snysk

Kan nydes sammen med en kold pilsner eller IPA.  Se hvordan man og øl passer sammen her.

 

Øl. Mad og Folk
Ruskomsnusk fra Fyn
Print Recipe
En let og dejlig sommerret fra Fyn
    Antal personer Forberedelses tid
    4 Personer 10 min
    Tilberedningstid
    30 minutter
    Antal personer Forberedelses tid
    4 Personer 10 min
    Tilberedningstid
    30 minutter
    Øl. Mad og Folk
    Ruskomsnusk fra Fyn
    Print Recipe
    En let og dejlig sommerret fra Fyn
      Antal personer Forberedelses tid
      4 Personer 10 min
      Tilberedningstid
      30 minutter
      Antal personer Forberedelses tid
      4 Personer 10 min
      Tilberedningstid
      30 minutter
      Ingredienser
      Antal personer: Personer
      Instruktioner
      1. Find frem alle ingredienser
        Øl, Mad og Folk
      2. Skær kartoflerne, gulerødderne og ærterne (med bælgen på) skæres i passende terninger
        Øl. Mad og folk
      3. Grønsagerne koges i mælk indtil de er møre og kartoflerne kogt ud
        Øl, Mad og Folk
      4. Flæsket steges. Du vælger selv om det er i terninger eller skiver,
        Øl, Mad og Folk
      5. Drys persille over og den spises af dybe tallerkener.
        Øl, Mad og Folk
      Recipe Notes

      Efter inspiration fra Bogen Fynske Egnsretter af Lissy Rasmussen

      Del denne opskrift