Tatar er godt – laksetatar er godt, og den røgede faux laks tatar med avovado er rigtig god og smagfuld.
Det er flere veje til Rom, som man siger, eller til den faux laks. Den ene metode er beskrevet i denne post: Faux laks med rygeostcreme. En anden metode – er at ryge de på din grill. De skal have en god tid til de er møre. Brug den metoden som er bedst for dig.
Den kan udmærket serveres på en Kålrabivaffel.
At blande sammen selve tataren går hurtig og er nemt.
Vi drak selvfølgelig en god IPA til. Se hvordan øl og mad passer sammen her.
Her er nogle gode IPA.
Midtfyns Double IPA
Beer Here Hop Punch
Amager Bryghus – Wookiee IPA
Røget Faux laks tatar med avacado
Ingredienser
- 300 g faux laks gulerødder
- 1 stk Rødløg finhakket
- 1/2 bundt dild finhakket
- 1/2 bundt purløg finhakket
- 2 tsk sennep jeg brugte min egen med ølsennep
- 2 spsk creme fraiche
- 1 stk avocado
- 2 spsk citronsaft
Sådan gør du
- Lav din røgede laks på en af de 2 måder beskrevet i teksten over.
- Hak din røgede faux laks
- Rør den hakkede, røgede faux laks sammen med rødløg, dild, purløg, avocado, ølsennep og creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Vælg hvordan du serverer:
- Kun tatar: Anret laksetataren på tallerkener – du kan få lidt hjælp til at lave det pænt, om du bruger en anretter ring. Pynt med frisk purløg og dild. Server med brød
- På kålrabivaffel: Lav din vaffel (opskrift kommer). Ved hjælp af en ring i passende størrelse i forhold til vaflen anretter du tatar på toppen.
- Velbekomme!