Tatar er godt – laksetatar er godt, og den røgede faux laks tatar med avovado er rigtig god og smagfuld.

Det er flere veje til Rom, som man siger, eller til den faux laks. Den ene metode er beskrevet i denne post:  Faux laks med rygeostcreme. En anden metode – er at ryge de på din grill.  De skal have en god tid til de er møre.  Brug den metoden som er bedst for dig.

Den kan udmærket serveres på en Kålrabivaffel.

At blande sammen selve tataren går hurtig og er nemt.

 

Røget Faux laks tatar med avacado

Dejlig tatar med gulerodslaks
5 fra 5 stemmer
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 15 min
Ret Forret
Køkken vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 300 g faux laks gulerødder
  • 1 stk Rødløg finhakket
  • 1/2 bundt dild finhakket
  • 1/2 bundt purløg finhakket
  • 2 tsk sennep jeg brugte min egen med ølsennep
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 stk avocado
  • 2 spsk citronsaft

Sådan gør du
 

  • Lav din røgede laks på en af de 2 måder beskrevet i teksten over.
  • Hak din røgede faux laks
  • Rør den hakkede, røgede faux laks sammen med rødløg, dild, purløg, avocado, ølsennep og creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Vælg hvordan du serverer:
  • Kun tatar: Anret laksetataren på tallerkener – du kan få lidt hjælp til at lave det pænt, om du bruger en anretter ring. Pynt med frisk purløg og dild. Server med brød
  • På kålrabivaffel: Lav din vaffel (opskrift kommer). Ved hjælp af en ring i passende størrelse i forhold til vaflen anretter du tatar på toppen.
  • Velbekomme!
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var