Betalt partnerskab med Backyard Living og Midtfyns Bryghus.
Hvis du nogensinde har drømt om at tage en tur til Cuba og smage på de lokale retter, så er Mojo Rejer en absolut må prøve! Forestil dig saftige rejer marineret i en saftig og krydret mojo-sauce – det er som et festfyrværkeri af smag i din mund!
Denne ret er den perfekte kombination af tangy citrus, sprøde løg og hvidløg og en varm, krydret finish fra spidskommen og oregano. Rejerne er så lækre, at du vil ønske at svømme i dem, og når de er grillet til perfektion, er de simpelthen uimodståelige.
Så hvis du vil have en smag af Cuba i dit eget køkken, så skal du prøve Mojo Rejer – det er en fest i munden, der vil få dine smagsløg til at danse samba!
Mojo Rejer er en favorit blandt seafood-elskere og cubanske madentusiaster over hele verden.
En åbenbaring i min ferden i grillverden, er rotisseri og den finmaskede kurv. At grille rejer i en sådan kurv er bare så lækkert. De falder ikke ned mellem risten og du behøver ikke at sætte de på spyd.
Dejlig med en god IPA til
Prøv de! Velbekomme!
Du skal bruge denne Mojo-sauce i opskriften!
Vi drak selvfølgelig en god IPA til. Se hvordan øl og mad passer sammen her.
Her er nogle gode IPA.
Midtfyns Double IPA
Beer Here Hop Punch
Amager Bryghus – Wookiee IPA
Cubanske Mojo Rejer
Ingredienser
- 500 g rejer
- 250 ml Cubansk IPA Mojo Sauce Tryk på link
Sådan gør du
- Lav din Mojo Sauce om du ikke har den i køleskabet
- Rens rejer. Tag skallet af og fjern tarmen
- I en skål lægger du rejerne og hælder din Mojo Sauce over. Vend rejerne så alle er godt dækket med sauce. Lad de marinere 1-6 timer
- Fjern rejer fra marinaden, og tør af overskydende marinade
- Du kan koge din marinade et par minutter, så kan du bruge den som sauce. Det er vigtigt, for det har ligget rå rejer i den.
- Læg dine rejer i en rotisserikurv, og lad de grille 5-8 minutter på medium varme. Har du ikke rotisserikurv, kan du grille de på spyd, eller på grillristen. De skal være røde på udsiden og kødet skal være gennemsigtig
- Server med mere Mojo Sauce og ris