Betalt partnerskab med Midtfyns Bryghus

St. Patrick’s Day er en irsk festdag, der fejres den 17. marts hvert år til ære for St. Patrick, Irlands skytshelgen. Det er en national helligdag i Irland og en fejring af irsk kultur og arv, der også er blevet fejret i andre dele af verden, især i lande med store irske samfund.

Traditionen med at drikke grønne drikke på St. Patrick’s Day er blevet populær i mange dele af verden, selvom den ikke er en tradition i Irland. Grøn er farven for Irland, og drikkevarer som grøn øl eller cocktails farvet med grønne sirupper eller likører, som f.eks. Creme de Menthe Pisang Ambon eller Midori, er ofte forbundet med festlighederne på denne dag.  Eller hvis du hælder lidt Blå Curasao i appelsin jucie, og wupti du har en grøn dirnk.

Det skal bemærkes, at traditionen med at drikke overdrevent eller beruset på St. Patrick’s Day ikke er en del af den oprindelige fejring og er faktisk stærkt afskyet af mange irske samfund, som ser det som en misbrug af deres kultur og arv.

Mimosa er en klassisk brunch-cocktail, som normalt er lavet af lige dele appelsinjuice og mousserende vin (oftest champagne eller en anden tør mousserende vin).

Mimosa serveres normalt i et champagneglas og kan serveres med en appelsinskive som garniture. Smagen er frisk og let, med en sprudlende fornemmelse fra den mousserende vin og den søde, syrlige smag af friskpresset appelsinjuice.

Mimosa er en populær brunch-drik, fordi den er let at lave, smager godt og kan passe til en række forskellige retter. Hvis du vil eksperimentere med denne drink, kan du også prøve at tilføje forskellige ingredienser, såsom granatæblejuice, tranebærjuice eller hindbærlikør, for at tilføje en ny dimension til smagen.

Jeg har skiftet ud champagnen med WIT fra Midtfyns Bryghus.  En dejlig frisk øl, og selvfølgelig lidt Blå Curasao for at få den grønne farve

Happy St. Patricks Day der ude!

SE ALLE OPSKRIFTER MED ØL HER

St. Patricks Beermosa

En dejlig grønn ølcocktail for fejre St. Patricks Day
5 fra 3 stemmer
Forb. tid 3 minutter
Ret Drinks
Køkken Ølcocktail
Antal 1 person

Ingredienser
  

  • 8 cl appelsin juice
  • 2 splash Blå Curacao
  • 9 cl WIT eller anden hvedeøl

Sådan gør du
 

  • Hæld appelsinjuice i din champagneglass.
  • Tilføj Blå Curacao
  • Fyld med WIT
  • Rør rundt
  • Tilsæt garniture, hvis det ønskes

Noter

Opskrift 316
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var

SE ALLE OPSKRIFTER MED ØL HER