Ja, Stone Brewing er det hele værd, måske det bedste bryghus/brewpub vi har besøgt.

Øl, Mad og Folk

Fik anbefalet at tage ud til Stone Brewing da jeg skulle til Berlin.  Er det virkelig værd den lange tur?  Man skal tage tog 11-12 stationer, 15 minutter fra centrum, og så gå i 15 minutter.  Altså totalt 1 times rejse for at nyde et par øl?  På en weekendtur, hvor tid et vigtig gode, og man vil bruge den bedst muligt?  Ja, Stone Brewing er det hele værd, måske det bedste bryghus/brewpub vi har besøgt.

Man tager tog S2 til Attilastrasse, på modsat side af udgangen, til venstre for togbanen, er der en lille sti.  Den er ikke så godt mærket og lidt svær at se, men tag den.

Efterhvert er den også mærket skilte med Stone Brewing.  Det er en dejlig spadseretur.

Til sidst, når du har blevet rigtig tørst, dukker det gamle gasværk op, som danner en fantastisk ramme rundt bryggeriet.  De lavede smukke bygninger i gamle dage.  Udenfor er det lavet en servering i flere plan.

Indenfor i den 3200 m2 store hal, er det både plads til bryggeri, restaurant, bar og butik. Selv om det er stort har de formået at lave det hyggeligt.  De har lavet flere forskellige områder.

Det er en stor ø-bar, der er en biblioteklignende bar, der er et loungeområde. Det hele har en rå stil i mur og træ, med dekorationer af cykler og øldåser.

De har også flere arrangementer for at trække kunder til, og lyden skal vidst være fantastisk.

Vi kom til frokosttid og kastet os over menuen.  De går ikke i små sko. Vi fik lyst på en starter. Hoisin Chili Duck Tacos.  Vi troede måske det var et par tacos, men det var 4 velvoksne store tacos.  Undrer på hvor store hovedretterne er?  De smagte udsøgt, men gjorde os så mætte at vi ikke fik smagt på noget andet

Hvad så med øllene?  Udsøgte.  Vi prøvet både de som var lavet i Berlin, men også nogle fra U.S.A, min favorit var ”Stone Berlin Pilot Series: Imperial Amber Ale Aged with Wood Chips” og konen var glad for de forskellige IPAs. På flaske kan man få gode øl fra hele verden.

Er du i Berlin, tag turen ud til Stone!  Du vil ikke angre!

Vi er glade for at give 6 ømf’er
6-oemf

  • Hjemmelavet mad 90% 90%
  • Præsentation af mad 95% 95%

%

Øludvalg

  • Hyggestemning 90% 90%
  • Portionsstørrelse 100% 100%
  • Personale og service 100% 100%

%

Velsmagende

Se vores guide til flere af Københavns frokostrestauranter her