Wow, kan det være så hurtigt og nemt?  En færdig øl- og honninglaseret kylling på 20 minutter?  Ja! Og det smager godt også! Dette vil blive vores hurtige fix, når vi ikke ved helt hvad man skal lave til frokost eller aftensmad fremover.

Troede ikke helt på det, kun 4 ingredienser? Kylling, øl, honning og timian (udover lidt olie, salt og peber)?   Vil ikke øllet overdøve hele smagen?  Det er faktisk det som er det gode i den proces jeg har gået igennem med at lave disse opskrifter med øl.  Man er lidt bange for øl! ”Den overdøver smagen”, ”det bliver bittert” Man er lidt forsigtig med mængden.  Men efter at lavet så mange opskrifter, er jeg ikke bange længer.  Øl gør opskrifter godt!  Også denne

Efter 10 minutter er kyllingbrysterne brunet, og 5- 10 minutter senere er den færdig.  Fantastisk!  Og den smager godt!

Vi serverede den bare på en seng af salat, men den kan også serveres med ris, kartofler eller det du har for hånden.

Den passer godt til en god pilsner.  Se hvordan øl og mad passer sammen her

Øl- og honningglaseret kylling
Print Recipe
Enkel, hurtig og god ret
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 0 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 0 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Øl- og honningglaseret kylling
Print Recipe
Enkel, hurtig og god ret
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 0 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 0 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle alle ingrediener
  2. Varm en pande med olien. Giv kyllingbrysterne lidt salt og peber, og brun de i panden ca 4-5 minutter på hver side
  3. Hak timian
  4. Bland øl og honning til en glaze og rør rundt
  5. Hæld glaze og timian i panden når du har brunet side 2. Om du har travlt og ikke har blandet øl og honning, bare hæld begge ingredienser i gryden
  6. Reducer væsken med kyllingbrysterne i panden. Vend de ofte. Lad de ligge fra 5- 10 minutter, alt efter hvor glaseret du vil have de.
  7. Server med salat, kartofler eller ris
Del denne opskrift