Ølsennep er overraskende nemt at lave, overraskende nemt. Smagen bliver også fantastisk. Du skal bare huske på at smagen bliver meget intens når du laver den selv. Du kan også variere smagen med at variere de forskellige sennepsfrø og krydderier.

Ønsker man en endnu skarpere smag, kan du lade den stå et par dage i værelsestemperatur før du sætter den i køleskabet.

Denne passer godt til fiskeretter, stegt flæsk eller andre retter du bruger sennep til.

Ølsennep
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 24 timer
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 24 timer
Ølsennep
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 24 timer
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 5 minutter
Tilberedningstid Ventetid
5 minutter 24 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle alle ingredienser
  2. I en lille skål mikser du sammen de 2 typer sennep til de er godt blandet.
  3. Hæld eddike og øl over frøene og bland det godt ind
  4. Dæk med plasticfilm, og sæt skålen i et kaldt og tørt sted i 12-24 timer, til al væske er absorberet.
  5. Rør ind rørsukker, honning, og salt i blandingen.
  6. I en blender starter du med 4-5 puls, før du lader motoren køre i 30-60 sekunder til den har fået den grovhed du ønsker.
  7. Hæld ølsennep over i et steriliseret glass, og sæt i køleskabet.
Del denne opskrift