Ølsyltede agurker er godt

Det er agurketid herinde. Syltede agurker kan bruges til så meget. Man kan også bruge forskellige ingredienser sammen med agurkerne. Denne version er lavet til en hakkebøf, og er derfor lavet med en snert af chili.

Jeg brugte Moonshine fra Midtfyns bryghus som giver smag og sødme til de syltede agurker.

Prøv selv de smager rigtigt godt!

Ølsyltede agurker med chili
Print Recipe
Smagfulde ølsyltede agurker
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid Ventetid
10 min 1 time
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid Ventetid
10 min 1 time
Ølsyltede agurker med chili
Print Recipe
Smagfulde ølsyltede agurker
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid Ventetid
10 min 1 time
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid Ventetid
10 min 1 time
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle ingredienser
  2. Agurkene skæres i tynde skiver. Lad de tørre lidt i en sigte med salt drysset over
  3. Hak chilien i små bidder
  4. Kog op øl, hvidvinseddike, sukker, laurbærblade og peberkorn
  5. Kom agurk og chili i et skoldet syltetøjsglas. Hæld lagen over agurkene
  6. Lad det stå at trække minimum 1 time
  7. Brug på fisk eller kød
Del denne opskrift