Jeg har nu prøvet i flere omgange at lave den perfekte Pastrami Sandwich, som du får den på Katz Deli i New York. Der hvor Meg Ryan fik sin orgasme ved at spise den (eller var det fake?) Vejen til en god pastrami går igennem en god Corned Beef.

Det hele ligger i lagen. Jeg har prøvet med forskellige øl og lagekrydderier og har endt på denne. En Imperial Stout fra Midtfyns Bryghus (Sponseret) Når den sprænges i så mange dage kan man smage forskel om det er Stout, Belgisk Ale eller Pilsner. Alle er gode men jeg endte på Stouten

I denne opskrift har jeg brugt min Corned Beef til Pastrami – men den kan også bruges som egen ret. Som f.eks til Corned Beef med kål. Bare søg på opskriften!

Til Corned Beef vil jeg drikke en Bock til. Se hvordan øl og mad passer sammen her.

Stout Corned Beef
Print Recipe
Dejlig Corned Beef
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 20 minutter
Ventetid
5 dage
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 20 minutter
Ventetid
5 dage
Stout Corned Beef
Print Recipe
Dejlig Corned Beef
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 20 minutter
Ventetid
5 dage
Antal personer Forberedelses tid
8 personer 20 minutter
Ventetid
5 dage
Ingredienser
Lage krydderier
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Kog op lagen. Først stout og salt
  2. I en morter støder du kanelstænger og peberkorn. De skal være groft stødt. Knus laurbærblade i grove flag Læg det i lagen med resten af krydderierne og kog op.
  3. Lad lagen køle til den er helt kold
  4. Tag frem spidsbrystet. Skal du lave pastrami behøver du ikke gøre noget med brystet, skal du lave kun Corned Beef kan du trimme bort det overskydende fedt)
  5. I en stor beholder eller store fryseposer lægger du spidsbrystet i lagen. Det skal være godt med lage da, kødet suger den til sig. Jeg brugte store fryseposer som jeg så vendte daglig. Nu skal den ligge i lagen i 5-7 dage.
  6. Skal du lave pastrami - se du videre på Pastrami opskriften
  7. Eller du kan lave traditionel Corned Beef med Kål
Del denne opskrift