Nu står grillsæsonen for døren og da er det vigtigt at have gode vegetariske alternativer til hele familien.   Denne chorizo er smagfuld, fuld af krydderier og lidt spicy.  Du kan servere den som morgenmadspølse, eller som grillpølse, i tortillas eller som din fantasi fortæller dig.

For at lave en god pølse skal du have en god bindefars.  Denne bindefars giver en god base for at lave pølser.  Det er bare at blande krydderier ind i farsen.

Når du skal lave pølsene brugte jeg først en teknik hvor jeg rullet pølsene i bagepapir, hvor jeg så pakket de ind i staniol og plastfilm.  Dette fungerede, men pølsene blev ikke særlig pene.

Så dukket en annonse for Easy Kabab op i mit facebook feed.  Jeg tænkte at den kan vel også lave vegetarpølser, og det kan den udmærket.  Udover dette kome en pølse  silikoneform op i mit feed.  Størrelsen på det som kommer ud af easy kebab passer til silikoneformen, så jeg lægger pølsene i formen.  Så lægger jeg formene i vand og pocherer de i 8-10 minutter i vand på 70 grader.  

 

Vegetar Chorizopølse

Spicy og og smagfuld vegetarpølse
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 50 min
Samlet tid 1 t
Ret Forret, Hovedret
Køkken Mexicansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Pølsebindemiddel - se link i beskrivelsen over

    Chorizokrydderier

    • 2 spsk chipotle chilipulver
    • 2 tsk paprikapulver
    • 1 tsk salt
    • 1 tsk hvidløgspulver
    • 1 tsk løgpulver
    • 1 tsk stødt spidskommen
    • 1/2 tsk stødt peber
    • 1/2 tsk tørret oregano
    • 1/2 tsk tørret timian
    • 1/4 tsk stødt koriander

    Sådan gør du
     

    • Lav pølsebindemiddel/fars
      Se http://xn--logfolk-p1a.dk/vegetar-poelsebindemiddel/
    • Bland alle krydderier til Chorizo krydderierne
    • Bland krydderierne ind i bindefarsen
    • Lav så pølsene. Jeg startet med at rulle de i bagepapir. Men nu har jeg købt en "easy kebab" og får fantastiske pølser. (se beskrivelse over)
    • Pocher de i ca 8-10 minutter i vand som er på ca 70 grader - de skal ikke over den temperatur. Før rullet jeg de ind i plast og staniol, nu bruger jeg mine silikoneforme som laver bare er en fortsættelse af "easy kebab". De bliver perfekt
    • Nu kan du fryse de, eller lægge i køleskab til de skal bruges
    • Grill de, eller steg de på en stegepande, til de er gennemvarme. 8-10 minutter
    • Server på den måden du ønsker.
    Keyword Vegetar
    Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var