Kan man forstærke eller bedre smagen på pølser ved hjælp af øl? Dette må vi finde ud af.
Vi går til anskaffelse af gode kødfulde grillpølser fra Irma, 50 cl Ale 16 fra Refsvindinge og lidt løg.
Pølserne får et opkog i øllet og løgene. Temperaturen sættes ned og de simrer i 20 minutter. En dejlig ølkød luft spreder sig i køkkenet. Gryden trækkes af, og pølserne trækkes i øllet nye 20 minutter mens grillen varmes.
Når grillen er varm – grilles pølserne i ca 10 minutter. De serveres med brød og det tilbehør du måtte foretrække.
Kan du lide hotdogs, vil du elske disse!
Ale grillede pølser
Giv dine grillpølser et ekstra pif med at forkoge de i en Ale
Ingredienser
- 1 pakke Grillpølser
- 1 st løg Skåret i både
- 50 cl Ale
Sådan gør du
- Find frem ingredienserne
- Læg pølserne i en lille gryde sammen med løg og hæld øl over. Lad det koge op, så simre i 20 minutter. Tag af pladen og lad de trække yderligere 20 minutter
- Grill i 10 i minutter
- Læg i brød og brug det tilbehør du kan lide
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer