Se flere opskrifter med kyllinger i kogebogen Øl i Mad
Eddie the Eagle's Wings
Utrolig smagfulde hotwing
Ingredienser
- 1 kg kyllingevinger
- 1 spsk brunt farin
- 1 spsk salt
- 0,5 l Imperial Stout andre stouts går nok også
- 2 tsk løgpulver
- 2 tsk hvidløgspulver
- 2 tsk paprika
- 55 g Smør
- 50 ml hot sauce Sriricha eller anden
- 2-3 fed hvidløg
Sådan gør du
- Samle alle ingredienser
- I en stor skål visper du brunt farin, salt og øl.
- Tilsæt kyllingevingerne og rør de ind i blandingen, så alle vinger får øllage. Lad de sprænge i køleskabet i 30 minutter
- Mix hvidløgspulver, paprika og løgpulver til en rub. Hæld den i en ziplock pose. Fjærn kyllingvingerne fra øllagen, og tør med køkkenrulle. Læg de i posen og ryst så rubben bliver jævnt fordelt.
- Læg de på en rist med --- under og sæt i køleskabet en time for at tørre ud.
- Sæt ovnen på 220 grader. Steg vingerne i 20 minutter midt i ovnen. Vend de, og steg i yderligere 20-30 minutter til de er gennemstegte og skindet er blevet gyldenbrunt.
- Når kyllingen steger, smelter du smørret i en lille gryde sammen med hvidløg. Hæld dette sammen med hotsauce i en skål stor nok til både sauce og kyllingevinger.
- Fjern kyllingevingerne fra ovnen og over i skålen. Vend godt så alle får sauce over sig. Server med ranch dressing, gulerødder og stangselleri
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer