Hummus er min hustrus favorit, hun kan ikke få nok. Hun elsker simpelthen bare at dyppe brød i hummus, hun elsker hummus til falafØl, kebab og flere ting end jeg kan nå at nævne.Det var derfor lidt nervepirrende, da hun skulle smage på min version. Hun er min strengeste dommer. Da hun bad mig lave en ny portion, og herefter mente, at det var en af de bedste hummus hun havde smagt, var jeg en usædvanlig lykkelig mand.

At blande lidt IPA i hummussen giver smagen en ekstra twist og humlen giver lidt bitterhed til smagen.

Fantastisk til Falaføl.

Hummus med IPA

Dejlig, velsmagende hummus
5 fra 7 stemmer
Tilb. tid 5 minutter
3 timer
Samlet tid 3 timer 5 minutter
Ret Tilbehør
Køkken nordafrikansk, vegetar

Ingredienser
  

  • 1 ds kikærter
  • 2 fed hvidløg presset
  • 120 g tahini
  • 1 stk citron saften
  • 1 tsk salt
  • 125 ml IPA

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser, undtaget øl, i en blender. Blend let.
  • Hæld øllet langsomt i blandingen, mens du blender.
  • Skrab siderne på beholderen til du får den rigtige konsistens.
  • Lad hummussen hvile i køleskabet i minimum 3 timer. Smag til med salt.
  • Pynt med lidt olie og paprika før du serverer
Keyword Vegetar
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var