TEAM ØMF!
Sammen er vi stærke
Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse for dansk ølkultur.
Vi er impulsive livsnydere. Skal vi tage til Gøteborg i dag? Eller skal vi spise på frokostrestaurant?
Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter. Vi elsker at udfordre hinanden med ingredienser og opskrifter.
Jan Erik Ingvaldsen
Blogger og kogebogsforfatter
Jan Erik har 20 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.
Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger. Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.
De senere år har han udviklet dennee blog og udgiver kogebøgerne Øl i Mad og Ølvegetar. Han er en autodidakt kok, som tænker lidt udenfor de sedvanlige rammer.
Charlotte Pour
Ideudvikler og motivator
Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte 20 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
En fantastisk kok!
SAMARBEIDSPARTNERE
Baconmayonnaise med Øl
Baconmayonnaise med Øl – En Smagfuld Twist til Din Madlavning Forestil dig en cremet, fyldig mayonnaise med en dyb smag af bacon og et strejf af mørk øl – en uimodståelig kombination, der løfter enhver ret til nye højder. Baconmayonnaise med øl er ikke bare en dip,...
Smalahove dampet på kålrabi og rodfrugter
Smalahove – En Smag af Norsk Juletradition Når man tænker på norsk jul, er det svært at komme udenom de dybe traditioner, som har været en del af det norske køkken i generationer. En af de mest ikoniske – og måske kontroversielle – retter er smalahove, et saltet,...
Islandsk Lammesuppe – Kjötsúpa med øl
Islandsk Lammesuppe - Den Perfekte Vintervarmer Når vinterkulden sætter ind, og dagenes lys svinder, er der intet bedre end en god, varm suppe til at give varme og energi. En af de mest elskede supper fra Island er Kjötsúpa – en solid lammesuppe, som har rødder dybt...
Grillede Kyllingehjerter – Coracao de Frango
Grillede Kyllingehjerter – En Brasiliansk Delikatesse fyldt med Tradition og Smag I Brasilien er grillede kyllingehjerter, også kendt som Coracao de Frango, en dybt elsket delikatesse, der ofte er lige så værdsat som en saftig bøf. Selvom de måske virker...
Mortensaften med Plantebaseret Hygge 🌱✨
BOR DU ØST FOR STOREBÆLT?Du bliver sendt til vor søsterside BeerBBQ.dkVelkommen til en aften fyldt med tradition og hyggelig samvær – men på en helt ny måde! Mortensaften handler om god mad og tid med dem, vi holder af. I år kan du prøve noget særligt – vores...
Panerede Dampede Kålrabibøffer
Panerede Kålrabibøffer – En Genopdagelse af Rester Der er noget særligt tilfredsstillende ved at bruge rester til at skabe nye, lækre retter. Når vi giver vores ingredienser et nyt liv, handler det ikke kun om at undgå spild – det handler om kreativitet, smag og om at...
Pinnekjøtt Dampet på Kålrabi og Rodfrugter
Pinnekjøtt Dampet på Kålrabi og Rodfrugter – En Nyfortolkning af Tradition Julen er fyldt med smage, traditioner og minder, og for mig er der én ret, som altid skal på bordet: pinnekjøtt. Min favorit! Det er ikke en tradition, jeg er vokset op med, men noget, der blev...
Ovnsbagte Kålrabi med Sennepssovs
Ovnsbagte Kålrabi med Sennepssovs – Et Knasende og Cremet Hit til Middagsbordet Kålrabi kan noget helt særligt, når den får en tur i ovnen og bliver forkælet med en cremet sennepssovs. Denne ret kombinerer dybe, bagte smage med en knasende topping, der virkelig giver...
Cremet Kålrabimos
Den Cremede Kålrabimos – Perfekt til Enhver Anretning Kålrabimos er måske ikke det første, man tænker på som tilbehør, men det burde den være. Med sin milde sødme og silkebløde konsistens er den cremede kålrabimos et alsidigt valg, der kan højne enhver ret. Her er...
Smash Græsk Bøf – En Klassiker med et Twist
Smash Græsk Bøf – En Klassiker med et Twist Da jeg først kom til Danmark, blev jeg hurtigt introduceret til klassikeren på grillbaren – den græske hakkebøf. Det var noget, man kunne finde næsten overalt, og selvom den er inspireret af det græske køkken, så har den...
Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?
Hei
Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂
Mvh
JE
Hej
Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop
Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig
Ang egnsretter
Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland
Hej
Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!