Om os

TEAM ØMF!

TEAM ØMF!

Sammen er vi stærke

Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse for dansk ølkultur.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Eller skal vi spise på frokostrestaurant?

Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter.  Vi elsker at udfordre hinanden med ingredienser og opskrifter.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Blogger og kogebogsforfatter

Jan Erik har 20 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

De senere år har han udviklet dennee blog og udgiver kogebøgerne Øl i Mad og Ølvegetar.  Han er en autodidakt kok, som tænker lidt udenfor de sedvanlige rammer.

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Ideudvikler og motivator

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte 20 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

En fantastisk kok!

SAMARBEIDSPARTNERE

Baconmayonnaise med Øl

Baconmayonnaise med Øl

Baconmayonnaise med Øl – En Smagfuld Twist til Din Madlavning Forestil dig en cremet, fyldig mayonnaise med en dyb smag af bacon og et strejf af mørk øl – en uimodståelig kombination, der løfter enhver ret til nye højder. Baconmayonnaise med øl er ikke bare en dip,...

Islandsk Lammesuppe – Kjötsúpa med øl

Islandsk Lammesuppe – Kjötsúpa med øl

Islandsk Lammesuppe - Den Perfekte Vintervarmer Når vinterkulden sætter ind, og dagenes lys svinder, er der intet bedre end en god, varm suppe til at give varme og energi. En af de mest elskede supper fra Island er Kjötsúpa – en solid lammesuppe, som har rødder dybt...

Mortensaften med Plantebaseret Hygge 🌱✨

Mortensaften med Plantebaseret Hygge 🌱✨

BOR DU ØST FOR STOREBÆLT?Du bliver sendt til vor søsterside BeerBBQ.dkVelkommen til en aften fyldt med tradition og hyggelig samvær – men på en helt ny måde! Mortensaften handler om god mad og tid med dem, vi holder af. I år kan du prøve noget særligt – vores...

Panerede Dampede Kålrabibøffer

Panerede Dampede Kålrabibøffer

Panerede Kålrabibøffer – En Genopdagelse af Rester Der er noget særligt tilfredsstillende ved at bruge rester til at skabe nye, lækre retter. Når vi giver vores ingredienser et nyt liv, handler det ikke kun om at undgå spild – det handler om kreativitet, smag og om at...

Ovnsbagte Kålrabi med Sennepssovs

Ovnsbagte Kålrabi med Sennepssovs

Ovnsbagte Kålrabi med Sennepssovs – Et Knasende og Cremet Hit til Middagsbordet Kålrabi kan noget helt særligt, når den får en tur i ovnen og bliver forkælet med en cremet sennepssovs. Denne ret kombinerer dybe, bagte smage med en knasende topping, der virkelig giver...

Cremet Kålrabimos

Cremet Kålrabimos

Den Cremede Kålrabimos – Perfekt til Enhver Anretning Kålrabimos er måske ikke det første, man tænker på som tilbehør, men det burde den være. Med sin milde sødme og silkebløde konsistens er den cremede kålrabimos et alsidigt valg, der kan højne enhver ret. Her er...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

6 Comments

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar
  2. Knut Eirik Sandvik

    Hej
    Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop

    Svar
    • jeric40

      Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig

      Svar
  3. chr

    Ang egnsretter
    Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
    Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland

    Svar
    • jeric40

      Hej
      Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!

      Svar

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This