Braiseret oksekød er godt. Langtidsbraiseret endnu bedre.
Dette er en rimelig enkel ret at lave, du skal bare have lidt tid.
Porterbraiseret oksegryde
En dejlig oksegryde
Ingredienser
- 2 stilke selleri
- 2 stk Løg
- 2 stk Gulerødder
- 2 spsk Olivenolie
- 3 stk Laurbærblade
- 500 g oksekød kød til gryderet
- 0,5 l Porter
- 1 spsk Hvedemel
- 400 g blommetomater
Sådan gør du
- Find frem alle ingredienser
- Trim og hak selleristilkene groft. skræl og hak løgene også groft. Skræl gulerødderne, skær til på langs og hak groft
- Varm 2 olien i en gryde på medium varme, tilsæt alle grøntsager og laurbærblade og steg i 10 minutter.
- Tilsæt oksekød og mel, hæld derefter i øllet og tomater. Knus de med bagsiden af en ske.
- Giv det et opkog, læg låget på og lad gryden simre på kogepladen indtil kødet falder let fra hinanden. Fjern låget i den sidste halve time.
- Server! Vi serverede med kartoffelmos
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var
Seneste kommentarer