Kan man forstærke eller bedre smagen på pølser ved hjælp af øl? Dette må vi finde ud af.

Vi går til anskaffelse af gode kødfulde grillpølser fra Irma, 50 cl Ale 16 fra Refsvindinge og lidt løg.

Pølserne får et opkog i øllet og løgene.  Temperaturen sættes ned og de simrer i 20 minutter.  En dejlig ølkød luft spreder sig i køkkenet.  Gryden trækkes af, og pølserne trækkes i øllet nye 20 minutter mens grillen varmes.

Når grillen er varm – grilles pølserne i ca 10 minutter. De serveres med brød og det tilbehør du måtte foretrække.

Øl, Mad og Folk

Kan du lide hotdogs, vil du elske disse!

 

Ale grillede pølser

Giv dine grillpølser et ekstra pif med at forkoge de i en Ale
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Hovedret
Køkken Dansk, Grill
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 pakke Grillpølser
  • 1 st løg Skåret i både
  • 50 cl Ale

Sådan gør du
 

  • Find frem ingredienserne
  • Læg pølserne i en lille gryde sammen med løg og hæld øl over. Lad det koge op, så simre i 20 minutter. Tag af pladen og lad de trække yderligere 20 minutter
    Øl,Mad og Folk
  • Grill i 10 i minutter
  • Læg i brød og brug det tilbehør du kan lide
    Øl,Mad og Folk
Keyword Grill, Madretter med øl
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var