Grillede pølser også kaldt hotdogs er en sommerfavorit. I USA putter de noget fantastisk på pølsen- nemlig chili! Hver by har sin egen opskrift. Denne er en østkyst version.

Dette er chili nok for 16-20 pølser. Du kan tilpasse mængden – eller du kan gemme for at spise som almindelig chili.

Du kan lave en ølfond fra bunden af eller bruge terning. Hvis du gør det sidste erstatter du minimum 50% af vandet med øl. Her har vi brugt en sponseret Moonshine fra Midtfyns Bryghus. Du kan bruge andre brown eller golden ales.

Brug gode pølser. Jeg brugte en selvlavet oksepølse (med øl). Det smagte meget godt.

Dette er bare retten som siger sommer, sommer og sommer.

Jeg drak en god IPA til Se hvordan øl og mad passer sammen her.

Chili øldog
Print Recipe
Chili øldog
Print Recipe
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. I en gryde steger du bacon på medium varme til det begynder at blive sprødt. Da skruer du op for varmen og lægger løg i. Rør om ofte til de begynder at blive brune.
  2. Rør ind det hakkede kød. Steg på høj varme. Rør en gang i blandt til det er stegt. Rør ind hvidløg når det er halvvejs stegt.
  3. Når kødet er stegt tilføjer du tomatsovs, honning, ølfond og krydderier. Du kan vente med cayennepeber. Giv det et opkog og lad det simre. Da kan du smage og se om du vil have den stærkere og evt bruge cayennepeber.
  4. Lad det simre i 30 minutter før du grille pølsene.
  5. Grill pølsene og varm brødene
  6. Pølsen går i brødet, en god portion chili over, løg og revet cheddar på toppen! Fantastisk!
Del denne opskrift