Lancashire Hotpot med Brown Ale

Engelsk hotpot er altid godt.  Om du bruger Lam kan det ikke gå galt.  Jeg har blevet inspireret af flere opskrifter og brugte Brown Ale som passer godt med lam.  La den simre og den smager udsøgt!

Vi lavet den som søndagsmiddag og den blev fuldstendig tømt.

Lancashire Hotpot med Brown Ale
Print Recipe
Fantastisk Hotpot med mørt kød
Antal personer Forberedelses tid
6 personer 30 minutter
Tilberedningstid
1,5 time
Antal personer Forberedelses tid
6 personer 30 minutter
Tilberedningstid
1,5 time
Lancashire Hotpot med Brown Ale
Print Recipe
Fantastisk Hotpot med mørt kød
Antal personer Forberedelses tid
6 personer 30 minutter
Tilberedningstid
1,5 time
Antal personer Forberedelses tid
6 personer 30 minutter
Tilberedningstid
1,5 time
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle alle ingredienser
  2. Skær lam i terninger
  3. Skær grønsager i terninger
  4. Varm olivenolie i en gryde og brun lammet
  5. Læg lammet til side, og steg grønsagerne i samme gryde til de er myke
  6. Tilsæt hvedemel i grønsagerne og fortsæt med at stege til melet har en farve af karamel.
  7. Hæld i lammefonden og øllet. Lad det koge ind sammen med timiankviste og laurbærblad, så det bliver tykkere og melet er jevnet ud
  8. Læg et et lag med kartofler i bunden af en ildfast form. Hæld så halvparten af lammegyden over. Læg et ny lag med kartofler, så resten af lammegryden, og slut med de sidste kartofler-
  9. Lad det stege i ovnen 1-1 1/2 time ved 170 grader til kartoflerne er sprøde
  10. Server!
Del denne opskrift