Når man skal bygge en burger, er ketchup vigtigt.  Til vor ølburger laver vi en spicy porter ølketchup.  Vi laver den fra grunden af med saftige tomater.  Vi bruger en maltrig og smagsrig øl til at komplementere den rige smag af de andre ingredienser.  Den kan bruges til burger, pølser, grillmad og som pizzasauce.

Velbekomme!

Porter Ølketchup
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
1,5 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
1,5 timer
Porter Ølketchup
Print Recipe
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
1,5 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
1,5 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle ingredienserne
  2. Hak tomater, løg og hvidløg groft. Hæld blandingen i en olieret pande/gryde og dæk med aluminiumsfolie. Sæt i en forvarmet ovn på 170 grader. Bag i 30 minutter, fjern folien og bag i 30 minutter mere
  3. Tag blandingen ud af ovnen. Hæld over i en gryde om du ikke allerede bruger en
  4. Tilsæt brunt farin, æblecidereddike, tomater fra dåse, krydderierne og 3/4 dele af øllet.
  5. Brug en stavblender for at lave en jævn masse. Tilsæt det sidste øl så du får den ønskede tykkelse på din ølketchup.
  6. Afkøl din ketchup, hæld den i en lufttæt beholder. Den har ca 2 ugers varighed i køleskabet
  7. Brug den til Burger, pølser, grillmad eller som pizzasauce
Recipe Notes

Inspireret af den norske øl og matboka

Del denne opskrift