Gulerødder er godt! Godt til fisk, godt til kød, godt til det meste. Hvorfor ikke lave en dejlig og smagfuld ølpure?

Sunshine gulrod ølpuré
Print Recipe
Dejligt tilbehør
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Sunshine gulrod ølpuré
Print Recipe
Dejligt tilbehør
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
10 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Skræl gulerødder og skær de i grove tern
  2. I en gryde varmer du olie og smør. Når smørret har smeltet, tilsætter du gulerødder og kardemomme, og lad det svitse i ca 3 minutter
  3. Tilsæt øllet og lad det koge til gulerødderne bliver bløde. Tilsæt mere øl om de tørrer ud
  4. Når gulerødderne er færdig, kan du bruge en blender til at blende de fint. Vi kan godt lide mos og puré lidt grovere så vi brugte en kartoffelmoser til at mose de groft. Det er op til dine præferencer.
  5. Er meget godt til fisk, men også til kød. Vi lavede det første gang til lammeskanke.
Del denne opskrift