Infographics

Vi har lavet en del infographics med information om øl og mad.  Her får du alle sammen på et sted.
Her er nogle sjove facts om dansk øl:15 sjove facts om Danske øl
Her er en infographic om hvordan sætte øl og mad sammen.  Læs også hele artiklen her.

Øl, mad og folk

Kunstnere har ofte haft et had/kærlighed/had forhold til alkohol. Det har givet nogle gode citater

Øl,Mad og Folk

Her 15 nye sjove fakta om øl

15 nye factsv2

Ikke kast ølrester efter festen. Her er 11 gode tips til hvad du kan bruge de til. Alt fra skønhedstips til skadedyrsbekæmpelse,rens og polering. Læs alle tips her.

11 husholdningstips for brug af ølrester

Havde vi klogere politikere og statsoverhoveder før?  Se på nogle af disse citater og døm selv.

Øl, Mad og Folk

Her er 15 grunder til at øl er godt for helsen. Læs hele artiklen her:

ømf.dk Øl og helse

Oversigt over de mest vanlige danske øltyper . Læs hele artiklen her:

Øltyper

12 fakta om pilsner

Baconmayonnaise med Øl

Baconmayonnaise med Øl

Baconmayonnaise med Øl – En Smagfuld Twist til Din Madlavning Forestil dig en cremet, fyldig mayonnaise med en dyb smag af bacon og et strejf af mørk øl – en uimodståelig kombination, der løfter enhver ret til nye højder. Baconmayonnaise med øl er ikke bare en dip,...

Smalahove dampet på kålrabi og rodfrugter

Smalahove dampet på kålrabi og rodfrugter

Smalahove – En Smag af Norsk Juletradition Når man tænker på norsk jul, er det svært at komme udenom de dybe traditioner, som har været en del af det norske køkken i generationer. En af de mest ikoniske – og måske kontroversielle – retter er smalahove, et saltet,...

Islandsk Lammesuppe – Kjötsúpa med øl

Islandsk Lammesuppe – Kjötsúpa med øl

Islandsk Lammesuppe - Den Perfekte Vintervarmer Når vinterkulden sætter ind, og dagenes lys svinder, er der intet bedre end en god, varm suppe til at give varme og energi. En af de mest elskede supper fra Island er Kjötsúpa – en solid lammesuppe, som har rødder dybt...

Mortensaften med Plantebaseret Hygge 🌱✨

Mortensaften med Plantebaseret Hygge 🌱✨

BOR DU ØST FOR STOREBÆLT?Du bliver sendt til vor søsterside BeerBBQ.dkVelkommen til en aften fyldt med tradition og hyggelig samvær – men på en helt ny måde! Mortensaften handler om god mad og tid med dem, vi holder af. I år kan du prøve noget særligt – vores...

Panerede Dampede Kålrabibøffer

Panerede Dampede Kålrabibøffer

Panerede Kålrabibøffer – En Genopdagelse af Rester Der er noget særligt tilfredsstillende ved at bruge rester til at skabe nye, lækre retter. Når vi giver vores ingredienser et nyt liv, handler det ikke kun om at undgå spild – det handler om kreativitet, smag og om at...

Pinnekjøtt Dampet på Kålrabi og Rodfrugter

Pinnekjøtt Dampet på Kålrabi og Rodfrugter

Pinnekjøtt Dampet på Kålrabi og Rodfrugter – En Nyfortolkning af Tradition Julen er fyldt med smage, traditioner og minder, og for mig er der én ret, som altid skal på bordet: pinnekjøtt. Min favorit! Det er ikke en tradition, jeg er vokset op med, men noget, der blev...

Ovnsbagte Kålrabi med Sennepssovs

Ovnsbagte Kålrabi med Sennepssovs

Ovnsbagte Kålrabi med Sennepssovs – Et Knasende og Cremet Hit til Middagsbordet Kålrabi kan noget helt særligt, når den får en tur i ovnen og bliver forkælet med en cremet sennepssovs. Denne ret kombinerer dybe, bagte smage med en knasende topping, der virkelig giver...

Cremet Kålrabimos

Cremet Kålrabimos

Den Cremede Kålrabimos – Perfekt til Enhver Anretning Kålrabimos er måske ikke det første, man tænker på som tilbehør, men det burde den være. Med sin milde sødme og silkebløde konsistens er den cremede kålrabimos et alsidigt valg, der kan højne enhver ret. Her er...

Smash Græsk Bøf – En Klassiker med et Twist

Smash Græsk Bøf – En Klassiker med et Twist

Smash Græsk Bøf – En Klassiker med et Twist Da jeg først kom til Danmark, blev jeg hurtigt introduceret til klassikeren på grillbaren – den græske hakkebøf. Det var noget, man kunne finde næsten overalt, og selvom den er inspireret af det græske køkken, så har den...

2 Comments

  1. Jakob Siig Nielsen

    Hej ØMF

    Kan man købe en kopi af jeres oversigt over “De forskellige øltyper”. Jeg så den hænge i kvickly i stort format, og ønsker nu en mindre version til min væg.

    Jeg håber, at I kan hjælpe mig.

    Mvh. Jakob Siig Nielsen

    Svar

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This