Denne sommer har stået lidt i det indiske tegn. Det har været flere indiske retter på menuen. Vores barnebarn bare elsker vor Butter Chicken, men når vi har sådanne gode grillmuligheder, giver det gode muligheder til at lave noget godt!
Vi elsker kyllinge underlår, og hvorfor ikke gøre indisk vri på disse? Jeg laver de også “lollipoplike”. De ægte kyllinge lollipops bliver lavet fra kyllingevinger, men om du prepper rigtig, så ser de ud som en slikkepind. Du skal bare skære skinde fra toppen af, lave en jevn bund, og trække sener ud, og wupti – en slikkepind!
Først laver vi en indisk kyllingerub, som vi rubber godt ind på kyllingen. Så laver vi en god Tandoori BeerBBQ sauce som vi pensler med til sidst! Fantastisk! Jeg har fået flere til at smage på saucen, og de er overrasket over hvor fantastisk det smager.
Lad de gerne ligge lidt i rubben, og brug riiiiiiigelig med rub! Danskere har en tendens til at være lidt nærige med rub. Ikke pensle for tidlig med saucen, for da kan den hurtig blive brændt. De sidste 5 minutter er fint!
Dejlig med en forfriskende IPA til.
Prøv den! Velbekomme!
Vi drak selvfølgelig en god IPA til. Se hvordan øl og mad passer sammen her.
Her er nogle gode IPA.
Midtfyns Double IPA
Beer Here Hop Punch
Amager Bryghus – Wookiee IPA
Tandoori kyllinge lollipops
Ingredienser
- 1 stk Indisk Kyllingerub tryk for opskrift
- 1 stk Tandoori BBQ Sauce Tryk for opskrift
- 8-12 stk kylllinge underlår
Sådan gør du
- Lav din indiske kyllingerub - Se link over
- Lav din Tandoori Beerbecue Sauce - se link over.
- Tænd for grillen
- Skær av skindet på toppen af kyllingelåret. Husk at trække sener ud,
- Brug rigelig med rub på dine kyllinge underlår
- Grill for ca 45 minutter til de er færdige. De sidste 5 minutter pensler du på Tandoori sauce
- Server med din sauce!