Denne sommer  har stået lidt i det indiske tegn.  Det har været flere indiske retter på menuen.  Vores barnebarn bare elsker vor Butter Chicken, men når vi har sådanne gode grillmuligheder, giver det gode muligheder til at lave noget godt!

Vi elsker kyllinge underlår, og hvorfor ikke gøre indisk vri på disse?  Jeg laver de også “lollipoplike”. De ægte kyllinge lollipops bliver lavet fra kyllingevinger, men om du prepper rigtig, så ser de ud som en slikkepind.  Du skal bare skære skinde fra toppen af, lave en jevn bund, og trække sener ud, og wupti – en slikkepind!

Først laver vi en indisk kyllingerub, som vi rubber godt ind på kyllingen. Så laver vi en god Tandoori BeerBBQ sauce som vi pensler med til sidst!  Fantastisk!  Jeg har fået flere til at smage på saucen, og de er overrasket over hvor fantastisk det smager.

Lad de gerne ligge lidt i rubben, og brug riiiiiiigelig med rub!  Danskere har en tendens til at være lidt nærige med rub.  Ikke pensle for tidlig med saucen, for da kan den hurtig blive brændt.  De sidste 5 minutter er fint!

Dejlig med en forfriskende IPA til.

Prøv den! Velbekomme!

SE ALLE OPSKRIFTER MED ØL HER

Tandoori kyllinge lollipops

Dejlig og smagfulde indiske kyllinge lollipops
5 fra 4 stemmer
Ret Forret, Hovedret
Køkken Asiatisk

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Lav din indiske kyllingerub - Se link over
  • Lav din Tandoori Beerbecue Sauce - se link over.
  • Tænd for grillen
  • Skær av skindet på toppen af kyllingelåret. Husk at trække sener ud,
  • Brug rigelig med rub på dine kyllinge underlår
  • Grill for ca 45 minutter til de er færdige. De sidste 5 minutter pensler du på Tandoori sauce
  • Server med din sauce!
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var

SE ALLE OPSKRIFTER MED ØL HER