Indisk mad er godt!  Mit barnebarn elsker min Butterchicken, og jeg prøver at udvide mit repertoire når det gælder det indiske køkken.

Denne rub er udviklet til indisk kylling på grillen, som jeg bruger med en indisk bbq sauce, som opskrift kommer senere!

Prøv den. det er godt!

SE ALLE OPSKRIFTER MED ØL HER

Indisk kyllingerub

Dejlig rub til dine indiske grilretter
5 fra 1 stemme
Tilb. tid 5 min
Ret Tilbehør
Køkken Asiatisk, Grill
Antal 6 personer

Ingredienser
  

  • 2 spsk røget parprika
  • 2 spsk Chilipulver
  • 2 spsk karrypulver
  • 2 spsk stødt spidskommen
  • 2 spsk hvidløgspulver
  • 2 tsk gurkemeje
  • 2 tsk stødt kardemomme
  • 2 tsk stødt koriander
  • 2 tsk løgpulver
  • 1 tsk sennepspulver
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1 tsk garam masala
  • 1 knsp salt og peber

Sådan gør du
 

  • Bland paprika, chilipulver, karrypulver, spidskommen, hvidløgspulver, gurkemeje, kardemomme, koriander, løgpulver, sennep, fennikelfrø, garam masala, salt og sort peber sammen i en skål
  • Brug den på kylling og få en fantastisk smag!
Keyword Indisk
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var

SE ALLE OPSKRIFTER MED ØL HER