Vor mest populære opskrift er ølbraiseret Lammeskank. Den smager fantastisk.  Kan man lave en mexicansk variant?  Måske med nogle øltortillas?

Svaret er kort og meget godt!  Ja, det kan man!  Lammet bliver mørt og spicy. Saucen er efter 4 timer fantastisk at dyppe øltortillas i.

Du behøver ikke så meget tilbehør.  Bare lidt avocado og løg.

Disse taco passer godt med en Bock eller IPA.  Læs mere om hvordan øl og mad passer sammen her.

Ølbraiseret lammeskank taco
Print Recipe
Spicy smagfulde lammekansk tacos
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 15 minutter
Tilberedningstid
4 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 15 minutter
Tilberedningstid
4 timer
Ølbraiseret lammeskank taco
Print Recipe
Spicy smagfulde lammekansk tacos
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 15 minutter
Tilberedningstid
4 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 15 minutter
Tilberedningstid
4 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Find frem alle ingredienser
  2. Bland sammen de tørre ingredienser til en rub
  3. Gnid lammeskankene ind i rubben
  4. Find frem en jerngryde og brun lammeskankene 3-4 minutter på hver side i lidt olie
  5. Skru ned på varmen, og tilsæt øl, hvidvinseddike og tomatpure. Læg låg på, og lad det simre i 3-4 timer. Fjern låget mod slutningen, så saucen koger lidt ind.
  6. Brug en gaffel til trække kødet fra skanken. Server med øltortillas, avocado og løg. Tag saucen i skål, så man kan dyppe dine taco i den.
Del denne opskrift