Vor mest populære opskrift er ølbraiseret Lammeskank. Den smager fantastisk.  Kan man lave en mexicansk variant?  Måske med nogle øltortillas?

Svaret er kort og meget godt!  Ja, det kan man!  Lammet bliver mørt og spicy. Saucen er efter 4 timer fantastisk at dyppe øltortillas i.

Du behøver ikke så meget tilbehør.  Bare lidt avocado og løg.

Disse taco passer godt med en Bock eller IPA.  Læs mere om hvordan øl og mad passer sammen her.

Ølbraiseret lammeskank taco

Spicy smagfulde lammekansk tacos
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 4 minutter
Samlet tid 19 minutter
Ret Hovedret
Køkken Latin Amerikansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2-3 stk lammeskanke
  • 2 spsk Spidskommen
  • 3 spsk Chilipulver
  • 1 spsk tørret koriander
  • 1/2 spsk stødt kanel
  • 4 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 ds øl jeg brugte ale nr 16

Sådan gør du
 

  • Find frem alle ingredienser
  • Bland sammen de tørre ingredienser til en rub
  • Gnid lammeskankene ind i rubben
  • Find frem en jerngryde og brun lammeskankene 3-4 minutter på hver side i lidt olie
  • Skru ned på varmen, og tilsæt øl, hvidvinseddike og tomatpure. Læg låg på, og lad det simre i 3-4 timer. Fjern låget mod slutningen, så saucen koger lidt ind.
  • Brug en gaffel til trække kødet fra skanken. Server med øltortillas, avocado og løg. Tag saucen i skål, så man kan dyppe dine taco i den.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var