Barbeque Sauce er vigtig for den totale grilloplevelsen. Det fede er at du kan lave barbeque sauce på utallige måder. Med chili, uden chili, med røg, uden røg, med whisky uden whisky, med sennep uden sennep osv.

Ketchup er en vigtig ingrediens, skal man lave sin egen fra bunden af, eller bruge en af de utallige som findes der ude. Hvilken type øl skal man bruge.
Valget endte på X-Porter fra Midtfyns Bryghus.

Den første jeg har lavet er en relativt sød og smagfuld. Med porter, brunt farin, honning, men med smagstilsætning af sennep, løg, hvidløg og hotsauce.

Saucen skal minimum simre i 30 minutter, det gør intet om den står længere.

Server til spareribs aller andet godt på grillen

Porter Barbeque Sauce
Print Recipe
Smagfuld barbeque sauce
Antal personer Forberedelses tid
6 personer 10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
6 personer 10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Porter Barbeque Sauce
Print Recipe
Smagfuld barbeque sauce
Antal personer Forberedelses tid
6 personer 10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
6 personer 10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle alle ingredienser
  2. Steg hvidløg, løg i olie i en gryde på medium varme i ca 4-5 minutter til de blive bløde og lidt gennemsigtelige
  3. Tilsæt nu porter, worcestershiresauce, ketchup, honning, dijonsennep, brunt sukker, salt og tabasco
  4. Lad det simre i minimum 30 minutter - gerne længere
  5. Vil du have en jævn sauce, kan du bruge en blender
  6. Server! Gerne til spareribs!
Del denne opskrift