I min søgen efter at variation af Beer Can Chicken, kom jeg over en ide til en ret krydrede og sød variant.  Den bliver også dejlig klistret.  Kan det blive bedre? Sød, spicy, klæbrig, mør og saftig kylling?

Prøv den selv!

Til maden passer det med en pilsner eller IPA.  Læs mere om hvordan øl og mad passer sammen her.

 

Sød og spicy kylling på dåse
Print Recipe
Kan det blive bedre? Sød, spicy, klistret, mør og saftig kylling?
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid
1,5 time
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid
1,5 time
Sød og spicy kylling på dåse
Print Recipe
Kan det blive bedre? Sød, spicy, klistret, mør og saftig kylling?
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid
1,5 time
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid
1,5 time
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle ingredienser og tænd grillen
  2. Bland rubben sammen
  3. drys lidt olivenolie over kyllingen. Drys så rub over og gnid den ind
  4. Hæld øl og resten af rubben i beholderen til kyllingstativet. Griller du på dåse? Drik det halve, lav ekstra hul i låget og drys lidt rub over.
  5. Lad den grille i ca 1 time og 10 minutter
  6. Pensle kyllingen med barbecue sauce. Lad den grille 10-20 minutter til, til den er færdig.
  7. Hak chili, koriander og forårsløg.
  8. Del op kyllingen, chili, koriander og forårsløg over. Server!
Recipe Notes

Efter inspiration fra Jamie Oliver

Del denne opskrift