Infographics

Vi har lavet en del infographics med information om øl og mad.  Her får du alle sammen på et sted.
Her er nogle sjove facts om dansk øl:15 sjove facts om Danske øl
Her er en infographic om hvordan sætte øl og mad sammen.  Læs også hele artiklen her.

Øl, mad og folk

Kunstnere har ofte haft et had/kærlighed/had forhold til alkohol. Det har givet nogle gode citater

Øl,Mad og Folk

Her 15 nye sjove fakta om øl

15 nye factsv2

Ikke kast ølrester efter festen. Her er 11 gode tips til hvad du kan bruge de til. Alt fra skønhedstips til skadedyrsbekæmpelse,rens og polering. Læs alle tips her.

11 husholdningstips for brug af ølrester

Havde vi klogere politikere og statsoverhoveder før?  Se på nogle af disse citater og døm selv.

Øl, Mad og Folk

Her er 15 grunder til at øl er godt for helsen. Læs hele artiklen her:

ømf.dk Øl og helse

Oversigt over de mest vanlige danske øltyper . Læs hele artiklen her:

Øltyper

12 fakta om pilsner

Fårikål med kålrabi og asiatiske smage

Fårikål med kålrabi og asiatiske smage

En ny drejning på fårikål – Smagfuld og alsidig Fårikål er en af de retter, der vækker minder og traditioner for mange nordmænd. Det er en enkel ret, men fyldt med smag og historie. Dog er det sjovt at overveje, om der er plads til at lege med en klassiker som...

Tostadas med Rejer

Tostadas med Rejer

Tostadas med Rejer: En Eksplosion af Smag med et Twist af Øl Tostadas er en fantastisk ret, der kan tilpasses i utallige variationer. Denne version med rejer eller jomfruhummerhaler byder på en herlig kombination af sprøde skaller, krydret skaldyr og friske grøntsager...

Morgenmad Tostadas

Morgenmad Tostadas

Morgenmad Tostadas: En Perfekt Start på Dagen med Mexicansk Twist Når det kommer til morgenmad, kan det ofte være fristende at gå den traditionelle vej. Men nogle gange er det skønt at bryde ud af rutinen og prøve noget nyt og spændende. Disse morgenmad tostadas er en...

Tacos med Hjemmelavet Chorizo

Tacos med Hjemmelavet Chorizo

Tacos med Hjemmelavet Chorizo: En Ny Vinkel på en Klassisk Favorit Når de fleste hører ordet "chorizo," tænker de nok på de klassiske krydrede pølser, som er et fast element i mange retter, især fra det spanske eller mexicanske køkken. Jeg har altid selv haft den...

Julens quinoa-, porter- og portobellosboller

Julens quinoa-, porter- og portobellosboller

Julens smag i en vegetarboller: Quinoa, porter og portobello Julen handler om traditioner, men nogle gange er det også spændende at prøve noget nyt på julebordet. Hvis du leder efter en plantebaseret ret, der stadig indfanger de varme, krydrede smage af sæsonen, er...

Kålrabi jule”and”

Kålrabi jule”and”

Kålrabi jule"and" – En Nyfortolkning af Juleklassikeren Når det kommer til julen, er andestegen ofte en fast del af traditionerne. Men hvad hvis vi ser på en alternativ tilgang, der er både kreativ og bæredygtig? Forestil dig en ret, hvor kålrabi træder ind i stedet...

2 Comments

  1. Jakob Siig Nielsen

    Hej ØMF

    Kan man købe en kopi af jeres oversigt over “De forskellige øltyper”. Jeg så den hænge i kvickly i stort format, og ønsker nu en mindre version til min væg.

    Jeg håber, at I kan hjælpe mig.

    Mvh. Jakob Siig Nielsen

    Svar

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This