TEAM ØMF!
Sammen er vi stærke
Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse for dansk ølkultur.
Vi er impulsive livsnydere. Skal vi tage til Gøteborg i dag? Eller skal vi spise på frokostrestaurant?
Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter. Vi elsker at udfordre hinanden med ingredienser og opskrifter.
Jan Erik Ingvaldsen
Blogger og kogebogsforfatter
Jan Erik har 20 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.
Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger. Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.
De senere år har han udviklet dennee blog og udgiver kogebøgerne Øl i Mad og Ølvegetar. Han er en autodidakt kok, som tænker lidt udenfor de sedvanlige rammer.
Charlotte Pour
Ideudvikler og motivator
Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte 20 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
En fantastisk kok!
SAMARBEIDSPARTNERE
TartØLetter med Kammuslinger og Rejer
Tarteletter med Kammuslinger og Rejer – Et Nordisk Twist på en Klassisk Ret Når det kommer til klassiske retter, har tarteletter en særlig plads i hjertet af dansk madkultur. De sprøde tarteletskaller, fyldt med cremet sauce, er en tidløs favorit ved mange...
Bergensk Fiskeuppe – En Klassisk Norsk Delikatesse
Bergensk Fiskesuppe – En Klassisk Norsk Delikatesse med Et Twist Bergensk Fiskesuppe er en ægte klassiker fra den norske vestkyst, kendt for sin cremede konsistens og delikate smag af frisk fisk. Bergen, som er omgivet af det dybe hav og majestætiske fjorde, har en...
Fårikål med kålrabi og asiatiske smage
En ny drejning på fårikål – Smagfuld og alsidig Fårikål er en af de retter, der vækker minder og traditioner for mange nordmænd. Det er en enkel ret, men fyldt med smag og historie. Dog er det sjovt at overveje, om der er plads til at lege med en klassiker som...
Tostadas med Rejer
Tostadas med Rejer: En Eksplosion af Smag med et Twist af Øl Tostadas er en fantastisk ret, der kan tilpasses i utallige variationer. Denne version med rejer eller jomfruhummerhaler byder på en herlig kombination af sprøde skaller, krydret skaldyr og friske grøntsager...
Morgenmad Tostadas
Morgenmad Tostadas: En Perfekt Start på Dagen med Mexicansk Twist Når det kommer til morgenmad, kan det ofte være fristende at gå den traditionelle vej. Men nogle gange er det skønt at bryde ud af rutinen og prøve noget nyt og spændende. Disse morgenmad tostadas er en...
Tacos med Hjemmelavet Chorizo
Tacos med Hjemmelavet Chorizo: En Ny Vinkel på en Klassisk Favorit Når de fleste hører ordet "chorizo," tænker de nok på de klassiske krydrede pølser, som er et fast element i mange retter, især fra det spanske eller mexicanske køkken. Jeg har altid selv haft den...
Jackfruit Pindekød – Vegetarisk Pinnekjøtt
Vegetarisk Pinnekjøtt: En Nyfortolkning af en Klassisk Juleret Pinnekjøtt er en elsket og dybt forankret tradition i det vestlige Norge, der især nydes omkring juletid. Den intense, salte smag og særlige tilberedningsmetode med bjørkepinde eller riste giver retten sin...
Vegetarisk “Flæskesteg” med Kålrabi og Øl
Vegetarisk "Flæskesteg" med Kålrabi og Øl: Et Perfekt Plantebaseret Alternativ I takt med at flere og flere vælger en plantebaseret livsstil, bliver der udviklet kreative alternativer til vores mest elskede traditionelle retter. En af dem er flæskestegen – et ikon på...
Julens quinoa-, porter- og portobellosboller
Julens smag i en vegetarboller: Quinoa, porter og portobello Julen handler om traditioner, men nogle gange er det også spændende at prøve noget nyt på julebordet. Hvis du leder efter en plantebaseret ret, der stadig indfanger de varme, krydrede smage af sæsonen, er...
Kålrabi jule”and”
Kålrabi jule"and" – En Nyfortolkning af Juleklassikeren Når det kommer til julen, er andestegen ofte en fast del af traditionerne. Men hvad hvis vi ser på en alternativ tilgang, der er både kreativ og bæredygtig? Forestil dig en ret, hvor kålrabi træder ind i stedet...
Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?
Hei
Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂
Mvh
JE
Hej
Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop
Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig
Ang egnsretter
Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland
Hej
Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!