Om os

TEAM ØMF!

TEAM ØMF!

Sammen er vi stærke

Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse for dansk ølkultur.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Eller skal vi spise på frokostrestaurant?

Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter.  Vi elsker at udfordre hinanden med ingredienser og opskrifter.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Blogger og kogebogsforfatter

Jan Erik har 20 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

De senere år har han udviklet dennee blog og udgiver kogebøgerne Øl i Mad og Ølvegetar.  Han er en autodidakt kok, som tænker lidt udenfor de sedvanlige rammer.

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Ideudvikler og motivator

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte 20 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

En fantastisk kok!

SAMARBEIDSPARTNERE

Fårikål med kålrabi og asiatiske smage

Fårikål med kålrabi og asiatiske smage

En ny drejning på fårikål – Smagfuld og alsidig Fårikål er en af de retter, der vækker minder og traditioner for mange nordmænd. Det er en enkel ret, men fyldt med smag og historie. Dog er det sjovt at overveje, om der er plads til at lege med en klassiker som...

Tostadas med Rejer

Tostadas med Rejer

Tostadas med Rejer: En Eksplosion af Smag med et Twist af Øl Tostadas er en fantastisk ret, der kan tilpasses i utallige variationer. Denne version med rejer eller jomfruhummerhaler byder på en herlig kombination af sprøde skaller, krydret skaldyr og friske grøntsager...

Morgenmad Tostadas

Morgenmad Tostadas

Morgenmad Tostadas: En Perfekt Start på Dagen med Mexicansk Twist Når det kommer til morgenmad, kan det ofte være fristende at gå den traditionelle vej. Men nogle gange er det skønt at bryde ud af rutinen og prøve noget nyt og spændende. Disse morgenmad tostadas er en...

Tacos med Hjemmelavet Chorizo

Tacos med Hjemmelavet Chorizo

Tacos med Hjemmelavet Chorizo: En Ny Vinkel på en Klassisk Favorit Når de fleste hører ordet "chorizo," tænker de nok på de klassiske krydrede pølser, som er et fast element i mange retter, især fra det spanske eller mexicanske køkken. Jeg har altid selv haft den...

Kålrabi jule”and”

Kålrabi jule”and”

Kålrabi jule"and" – En Nyfortolkning af Juleklassikeren Når det kommer til julen, er andestegen ofte en fast del af traditionerne. Men hvad hvis vi ser på en alternativ tilgang, der er både kreativ og bæredygtig? Forestil dig en ret, hvor kålrabi træder ind i stedet...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

6 Comments

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar
  2. Knut Eirik Sandvik

    Hej
    Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop

    Svar
    • jeric40

      Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig

      Svar
  3. chr

    Ang egnsretter
    Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
    Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland

    Svar
    • jeric40

      Hej
      Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!

      Svar

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This