Påskefrokosten bliver bare bedre med retter med øl i
Påskefrokost. I vor familie er det synonym med familie og god mad. Vi laver gerne en 5-6 retter til vore gæster. Efter hvert som vi udforsker mad med øl i, kommer det flere af disse retter på påskefrokostbordet. I år kommer det hele 3 retter med øl i på vores bord.
Vi starter med Stegte ølmarinerede sild. Dette har blevet en favorit til flere i familien, og skal simpelthen med. Smagfuld og god.
Det nye i årets frokost er en tartØLet. Gennem testning har vi fundet ud at øl er en meget god ingrediens i øl. Vi har udviklet 4 forskellige tartØLetter så langt.
Kylling og Asperges tartØLetter med en egenudviklet ølfond.
TartØLetter med laks og blandede svampe
TartØLetter med IPA marineret fisk og rejer
TartØLetter med jomfruhummerhaler i Weissbier.
Alle smagfulde og gode, og til slut faldt valget på jomfruhummer haler.
Til slut afslutter vi med lam. De seneste år har vi brugt Ølmarineret lammekølle med ramsløgpesto. Det kan være vi gør det samme i år, eller prøver en ny variant som eventuelt kommer her på siden.
God påske og en velsmagende påskefrokost!
Seneste kommentarer