Bryggerierne

Vi vil gå bag den store vifte af bryggerier og bryggere vi har i Danmark. Vi har de som overlevede frem mod ølrevolutionen. Et eksempel er Refsvindinge på 127+ år som sagde nej til Carlsberg. De var de som måske startet revolutionen med Ale no 16. Det finder vi ud af, de har ihvertfald en farverig og dygtig brygger.

Vi vil se lidt på hvor stor forskel der er på mikrobryggerierne og de store industrielle.

Vi vil også besøge bryggere som har brugt et liv til at finde de optimale øl, andre som virkelig er nytænkende. Vi vil grave frem nogle interessante og gode bryggerihistorier.

Italiensk Orzo-gratin

Italiensk Orzo-gratin

Italiensk Orzo-gratin – En børnevenlig klassiker i nye klæder Når man har en lille madglad gæst, som kommer forbi en gang om ugen, gælder det om at finde på retter, der både vækker begejstring og bringer smil ved middagsbordet. For mig er det min elskede barnebarn,...

Tyrkisk Adana Kebab

Tyrkisk Adana Kebab

En Ode til Adana Kebab: Smagsfuld, Saftig og Uimodståelig Når man taler om hjertet af det tyrkiske køkken, kan man ikke undgå at nævne Adana Kebab. Denne elskede grillret, som har rødder i den sydtyrkiske by Adana, er mere end blot en måltid—det er en kulinarisk...

Baconmayonnaise med Øl

Baconmayonnaise med Øl

Baconmayonnaise med Øl – En Smagfuld Twist til Din Madlavning Forestil dig en cremet, fyldig mayonnaise med en dyb smag af bacon og et strejf af mørk øl – en uimodståelig kombination, der løfter enhver ret til nye højder. Baconmayonnaise med øl er ikke bare en dip,...

Islandsk Lammesuppe – Kjötsúpa med øl

Islandsk Lammesuppe – Kjötsúpa med øl

Islandsk Lammesuppe - Den Perfekte Vintervarmer Når vinterkulden sætter ind, og dagenes lys svinder, er der intet bedre end en god, varm suppe til at give varme og energi. En af de mest elskede supper fra Island er Kjötsúpa – en solid lammesuppe, som har rødder dybt...

Panerede Dampede Kålrabibøffer

Panerede Dampede Kålrabibøffer

Panerede Kålrabibøffer – En Genopdagelse af Rester Der er noget særligt tilfredsstillende ved at bruge rester til at skabe nye, lækre retter. Når vi giver vores ingredienser et nyt liv, handler det ikke kun om at undgå spild – det handler om kreativitet, smag og om at...

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This